Dragomir: Ma astept ca in urmatoarele 2 zile sa fie lansate noi materiale falsificate, negative, care sa ma vizeze

P1080640

Candidatul PSD la Primaria Brailei, Marian Dragomir, spune ca dupa introducerea si distribuirea in mediul virtual a unei fotografii falsificate, menita sa-l compromita, partea cea mai murdara a campaniei electorale ar putea sa se inregistreze abia in zilele urmatoare, pana duminica, atunci cand sunt alegerile. Marian Dragomir a declarat astazi ca se asteapta ca in ultimele ore de dinainte de alegeri, in perioada in care, teoretic, nici nu se mai poate face campanie in mod legal, unii dintre contracandidatii sai sa lanseze alte fotografii, documente sau alt tip de materiale falsificate: “Noi am preferat sa discutam cu oamenii, am pus pe primul plan dialogul si campania civilizata, nu am dorit sa initiem si de multe ori, nici sa raspundem la tot felul de lucruri aruncate de catre unii dintre contracandidati. Stiti foarte bine ca la un moment dat s-a incercat intrarea intr-o campanie negativa, prin falsificarea unei fotografii si am sesizat atat Politia, cat si Parchetul si Biroul Electoral Municipal si cel Judetean, care ne-au dat dreptate si este o cercetare in derulare. Cu siguranta cei care s-au ocupat de un astfel de fals o sa raspunda, stiu ca deja s-au speriat unii dintre ei. Acum suntem pe ultima suta de metri si in incercarea disperata de a crea un pic de scandal, au aruncat unii dintre contracandidati tot felul de acuzatii nefondate; mai mult decat atat, neavand ce sa spuna direct despre persoana mea, au incercat de fiecare data sa ma atraga in circul unor discutii sterile si a unor contraziceri fara subiect.

Este foarte important sa vedem cum se finalizeaza aceasta campanie electorala, deoarece eu cred ca ea nu s-a terminat, ma astept ca in ultimele nopti – ca asa a existat practica lor – sa incerce sa arunce, sa distribuie, sa lanseze si alte materiale negative, la fel de falsificate ca si cel pe care-l cunoasteti  deja.

Am si eu un set de documente publice de la lichidatori, de la instantele de judecata, dar nu vrem sa le publicam, pentru ca vrem sa incheiem o campanie civilizata, in care vorbim despre noi si nu despre ce au facut ceilalti”.