DRAGOMIR NU MAI ARE CURAJ SA VORBEASCA DESPRE EUTANASIEREA CAINILOR: NU VREAU SA PRONUNT ACEL CUVANT CARE A GENERAT FOARTE MULTE INFLAMARI

Primarul Brailei, Marian Dragomir, o da din colt in colt, cand este vorba despre subiectul eutanasierii cainilor fara stapan, evitand sa dea raspunsuri transante pe o tema despre care stie ca genereaza discutii in contradictoriu (si printre altele, ii strica si imaginea).

Intrebat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, daca au inceput eutanasierile sau inca exista diverse motive pentru care nu a demarat propriu-zis aceasta actiune anuntata cu mai multe saptamani in urma, Dragomir a preferat sa dea un raspuns evaziv: “Singurul raspuns pe care pot sa vi-l dau este ca procedurile legale sunt respectate si in momentul de fata se ridica caini din oras respectand toate prevederile legale. Orice alte supozitii pe acest subiect ar genera inflamarea spiritelor intre iubitorii de animale si cei care nu mai doresc caini pe strada. Subiectul a fost dezbatut suficient, am vazut opinia publica, din punct de vedere al exprimarii, am vazut dorinta cetatenilor de a nu mai avea caini in oras; daca urmariti realitatea ati vazut ca au fost ridicati foarte multi caini din municipiul Braila si dusi la adapost”.

Intrebat inca o data daca au inceput eutanasierile sau nu, edilul sef a spus “Nu pot sa va spun”, dupa care, somat de ziaristi sa dea un raspuns clar, Dragomir a continuat: “Au inceput procedurile legale de reducere a numarului de caini de pe strazile municipiului Braila. Nu doresc sa pronunt acel cuvant care a generat foarte multe inflamari in mass media si pe site-urile de socializare, medicii au fost amenintati si asa mai departe. Ne-am asumat o masura legala, o ducem la capat. Dar nu vom mai dezbate cu toti cetatenii acest lucru”.

Dupa ce a confirmat, cu chiu, cu vai, ca au inceput eutanasierile, primarul a mai spus ca prefera sa evite pe viitor discutiile pe aceasta tema, fiindca deja au inceput sa curga reclamatiile si procesele si nu vrea sa mai agite spiritele suplimentar.

Cat de greu s-a lasat convins primarul Dragomir sa raspunda intrebarilor presei pe aceasta tema vedeti aici: