DRAGOMIR: NU MI-A FACUT PLACERE SA-I IRONIZEZ PE CONSILIERII MUNICIPALI PNL, DAR UNELE DINTRE PROPUNERILE LOR ERAU PUERILE

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), considera ca in primii doi ani ai mandatului sau (care se implinesc pe 23 iunie) a avut o colaborare buna cu Consiliul Local Municipal, desi  “au existat si momente in care s-a facut mai multa politica decat administratie”. Dragomir a declarat astazi ca a avut toata deschiderea si PSD-isti au sustinut si proiecte ale opozitiei – adica ale PNL -, dar uneori “a fost nevoit sa demonstreze ca acele proiecte nu au niciun fel de fundament financiar” si legal.

In ceea ce priveste faptul ca uneori i-a luat peste picior pe consilierii PNL si ca a parut ca-i face chiar placere sa procedeze in acest fel, edilul sef a negat: “Nu, nu mi-a facut niciun fel de placere. Au fost situatii la care cum sa va spun, unele dintre propuneri erau absolut… puerile.

La un moment dat, in situatii dificile putem fi pusi toti: si eu, si consilierii. Sa depasim acele momente si sa nu scoatem in evidenta de fiecare data faptul ca cei care au facut acele propuneri au venit total nepregatiti; nu nepregatiti – nedocumentati economic”.

Declaratia integrala a edilului sef pe aceasta tema, aici: