DRAGOMIR: NU S-AU OCUPAT TOATE POSTURILE DISPONIBILE LA NOUA DIVIZIE DE STRAZI. MAI SUNT LIBERE UN POST DE INGINER SI 7 DE MUNCITORI

Nu se imbulzesc brailenii sa ocupe posturile vacante de la nou-infiintata Divizie de strazi din cadrul Serviciului de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala (SUPAGL). La primele concursuri organizate in acest sens nu s-au prezentat prea multi candidati, astfel incat au ramas libere 8 posturi, dintre care unul de inginer.

Primarul Marian Dragomir a facut un apel catre cei care isi cauta un loc de munca in domeniul amintit sa se prezinte la concursurile ce vor fi organizate din nou la SUPAGL: “Am demarat la modul foarte serios procedurile pentru a avea propria Divizie de reparatii stradale a Primariei municipiului Braila. Au fost deja incheiate contracte pentru urmatoarele utilaje, in urma desfasurarii licitatiei: freza rutiera, vibrocompactor, repartizor mixturi asfaltice pe senile, placa de compactat, masina de raspandit emulsie bituminoasa si autogreder. Toate aceste utilaje noi vor fi ale Primariei municipiului Braila si vor putea sa intre efectiv in lucru in primavara anului urmator. Urmeaza sa reluam licitatiile pentru urmatoarele utilaje, ca urmare a faptului ca la trei dintre ele nu am avut nicio oferta, iar la unul, oferta nu a respectat conditiile tehnice: autobasculanta, buldoexcavator, miniincarcator frontal si talpa compactoare.

In paralel, la SUPAGL se desfasoara procedura pentru angajari ale oamenilor care vor lucra pe aceste utilaje si invitam pe cei care doresc sa aiba un loc de munca si nu prea il gasesc prin Braila sa vina, pentru ca la primul concurs nu am putut sa ocupam toate posturile. Mai avem un post de inginer si inca 7 de muncitori, dintre care unul sofer. La primul concurs nu am gasit adeptii necesari…”.