DRAGOMIR: NU STIU DACA MIXTURA STOCABILA E DE 10-15 ORI MAI SCUMPA DECAT ASFALTUL OBISNUIT. IN NICIUN CAZ NU POATE SA FIE ATAT DE SCUMPA

Primarul Brailei, Marian Dragomir, spune ca mixtura stocabila – care se poate folosi si la temperaturi negative – este, intr-adevar, mai scumpa decat asfaltul obisnuit,  dar nu chiar de 10- 15 ori mai scumpa, asa cum spune presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila.

In plus, edilul sef declara ca acest material a fost folosit si pe vremea cand Danaila era viceprimar, deci liberalul nu ar trebui sa se grabeasca sa critice: “Este mai scumpa decat asfaltul obisnuit, nu stiu sa va spun daca e de 10 sau de 15 ori. In niciun caz nu poate sa fie de 15 ori mai scumpa; probabil este mai scumpa. O sa va transmit si diferentele de pret.

In conditii de maxima necesitate, merita. Nu este prima oara cand se foloseste in municipiul Braila mixtura asfaltica si daca unii care critica uita, le mai prezentam niste documente ca sa le reimprospatam memoria, ca si ei au semnat pentru mixtura stocabila, pe care o critica astazi.

Este mai scumpa, intr-adevar, dar in niciun caz de 10 ori mai mult, dar noi acum, daca ati observat, am inceput sa reparam foarte multe dintre acele gropi pe strazile secundare. Atat timp cat vremea ne permite, vom folosi aceasta solutie normala. Daca vremea se va strica si nu vom mai putea, atunci vom interveni si cu mixtura stocabila”.

Intrebat daca este multumit de calitatea lucrarilor facute pana acum la repararea strazilor din municipiu, primarul a raspuns: “Avand in vedere ca este o societate noua in acest domeniu, la primele plombari nu am fost multumit, dar acum am observat ca incep sa lucreze mai bine”.