DRAGOMIR: NU STIU DACA REABILITAREA AIA FIGUREAZA IN BUGET. NU ARE CUM. AU DOVEZI? OK, DACA FIGUREAZA, E POSIBIL SA FIE O EROARE

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), nu este sigur ca proiectul privind reabilitarea soselei care duce la trecerea bac catre Smardan este trecut in proiectul de buget pe anul 2018, asa cum reclama liberalii. Dragomir a declarat astazi ca avand in vedere ca soseaua a fost reabilitata in urma cu cateva luni si ca lucrarile au fost platite, nu exista niciun motiv pentru care acel proiect sa mai figureze cu alocatie bugetara si in acest an: “Nu stiu daca figureaza pe proiectul de buget. Nu are cum sa figureze. Au dovedit?”.

Informat ca liberalii au anuntat ca au facut o fotografie in care se vede ca acel proiect figureaza in proiectul de buget afisat public pe site-ul Primariei, pentru dezbatere publica, edilul sef a comentat: “Ok. E posibil sa fie o eroare a celor de la contabilitate de la noi, ca urmare a faptului ca am pe birou lista tuturor investitiilor. Nu este prinsa (acea reabilitare – n.r.), deoarece proiectul a fost finalizat. Din ce imi aduc aminte, la ultima rectificare de buget era prinsa o suma de 2.000 lei ca si un rest care era de plata acolo. Proiectul a fost inchis, s-a facut receptia, s-a platit, e in perioada de garantie acum. Nu, in niciun caz!”.

Amintim ca presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, declara intr-o conferinta de presa ca in proiectul de buget pe anul 2018, care este in prezent in faza de dezbatere publica si care va fi analizat in cadrul Consiliului Local Municipal, este alocata suma de 5 miliarde lei vechi pentru reabilitarea soselei catre punctul de trecere bac, desi aceasta a fost reabilitata in cursul anului 2017.