DRAGOMIR: OM SUNT SI EU… UNEORI, MAI FAC COMENTARII IRONICE PE FB, CA RASPUNS LA PARERILE CETATENILOR

„Nu e rautate din partea mea, e vorba doar despre faptul ca sunt si eu om si uneori sunt mai ironic, in comentariile pe care le fac pe Facebook” –  este explicatia data de primarul Brailei, Marian Dragomir, in legatura cu unele comentarii mai acide pe care le-a facut zilele trecute pe reteaua de socializare amintita, ca raspuns la nemultumirile unor cetateni.

Una dintre brailencele care a “beneficiat” de un astfel de raspuns acid i-a replicat edilului sef ca “este rau doar asa, pentru ca poate”, insa Dragomir a explicat astazi ca aceasta atitudine ironica nu il caracterizeaza, dar uneori, pe fondul unei stari de spirit mai putin pozitive, mai are astfel de reactii nepotrivite: “Trebuie sa intelegeti ca si primarul este om si din cand in cand, in contextul unor probleme mai acute in plan personal, am avut niste momente in care am… sa zic asa, am fost mai ironic un pic. Nu ma caracterizeaza acele lucruri, dar stiti cum e, la un moment dat, fiecare om se exprima intr-un anumit mod si sa zicem ca au fost cateva astfel de momente. Nu este stilul meu acela, dar uneori stiti ca si dvs mai sunteti ironici la conferinta de presa si nu ne suparam, acum”.

Intrebat daca regreta acele comentarii mai acide, edilul sef a spus: “Nu e vorba de regret, nu am ce sa regret, e vorba de faptul ca si eu sunt un om si am momente in care sunt spiritual, imi ies si mie unele glume mai mult sau mai putin”.