Dragomir: Până la sfârșitul acestui an clădirea fostului liceu «Brâncuși» va fi reabilitată, iar acolo se vor muta toate serviciile care țin de taxele și impozitele locale

Până la finalul acestui an se va reabilita clădirea în care se vor muta toate serviciile din subordinea Primăriei Brăila care țin de taxele și impozitele locale – este anunțul făcut de primarul municipiului, Marian Dragomir, în cadrul unei recente ședințe CLM Brăila.

Edilul șef a răspuns în acest fel unei întrebări puse de consilierul liberal Ionel Alexandru, care a vrut să știe cine se ocupă de reabilitarea clădirilor în care își desfășoară activitatea secțiile financiare ale Municipiului Brăila.

Dragomir a precizat: „Toți ceilalți consilieri din mandatul anterior, PSD, PNL, ALDE și independenți au votat reabilitarea clădirii fostului Grup Școlar de Prelucrarea Lemnului «Constantin Brâncuși» (Bulevardul Independenței, nr. 65 – n.r.), unde se va muta tot ceea ce înseamnă taxe și impozite pentru cetățeni. În bugetul pe anul trecut pe care dvs, liberalii, nu l-ați votat, erau și sumele incluse pentru această reabilitare; dar nu e  nicio problemă, ceilalți consilieri au votat, iar acolo se lucrează în momentul de față și până la sfârșitul anului acea clădire va fi gata și tot ce înseamnă taxe și impozite locale se va muta într-un sediu nou.

Dar până atunci să nu uitați că toate taxele și impozitele se pot plăti și online, așa cum funcționează platforma în momentul de față, tocmai pentru ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze și să stea la rând pentru plata taxelor și impozitelor. Eu sunt convins că și dvs, alături de mulți alți cetățeni de bună credință, v-ați plătit taxele și impozitele online”.