DRAGOMIR: POLITIA LOCALA A DAT AMENZI ACELOR PASARI DE ZI SI DE NOAPTE CARE STAU LA TEAVA GALBENA, DAR ELE NU LE PLATESC

Primarul Brailei, Marian Dragomir, admite ca privelistea de la intrarea in oras dinspre Soseaua Buzaului, la “Teava galbena”, unde se aduna prostituatele, nu este una care sa faca onoare orasului. Dragomir a declarat astazi ca autoritatile nu au ce sa le faca acestor femei, fiindca desi au fost sanctionate de nenumarate ori, ele nu platesc amenzile si nu au nici bunuri in proprietate, care sa fie executate silit: “Este adevarat… Politia Locala a dat foarte multe amenzi acelor pasari de zi si de noapte care stau la teava galbena, Politia nationala a intervenit de foarte multe ori, dar din pacate, persoanele respective se inregistreaza cu amenzi, nu au bunuri pe numele lor, nu avem ce sa urmarim si sa executam silit si ne invartim intr-un cerc vicios.

Cu siguranta ele vor fi amendate de foarte multe ori. Unele dintre acele persoane care stau in aceasta zona au amenzi de sute de milioane de lei vechi”.

Cat priveste faptul ca aceste amenzi contraventionale ar trebui transformate in ore de munca in folosul comunitatii, edilul sef a comentat: “Primaria municipiului Braila a depus foarte multe intampinari la instanta pentru astfel de actiuni. Unele dintre aceste persoane au pierdut in instanta si presteaza ore de munca in folosul comunitatii”.