DRAGOMIR: PUTETI SA RADETI CAT DORITI. O SA VEDETI CA IN 2018, GROPILE DE PE STRAZI VOR RAMANE O AMINTIRE PENTRU BRAILENI

Primarul Marian Dragomir este constient ca unii braileni privesc cu neincredere declaratia sa privind faptul ca in acest an se vor plomba toate gropile de pe strazile din municipiu si “din 2018, gropile vor fi o amintire”.

Edilul sef crede insa ca persoanele respective se vor convinge pana la urma ca nu a glumit spunand acele lucruri.

Dragomir a explicat ca sunt bani, exista contracte incheiate si deci exsta toate premisele ca lucrurile sa mearga struna: “Dvs puteti sa radeti cat doriti, cert este ca anul acesta avem in primavara contractul deja incheiat, nu mai este contestat, daca acum o sa mergeti intr-unul dintre dintre cartiere o sa vedeti ca pe zona Piscului s-a intervenit cu piatra pe multe dintre strazile care nu se prezinta la nivelul foarte bun, au intrat cu piatra in Catanga – si nu vreti sa stiti cum era acolo inainte, parea incredibil -, urmeaza sa intre si in alte zone si cel mai important lucru este ca anul acesta sunt incluse sume foarte mari de bani pentru plombari, dar si reparatii. Dupa ce vom realiza plombele si reparatiile stradale vom intra si cu covoare asfaltice si o sa vedeti un lucru care iarasi parea incredibil: in primavara o sa intram si in Chercea cu ceea ce inseamna asfaltarea celor aproape 11 km de strazi”.

Dragomir a mentionat ca dincolo de bunele intentii ale Municipalitatii si de alocarea banilor pentru aceste lucrari, birocratia a fost cea care intarziat foarte mult momentul de incepere propriu-zisa a plombarilor si asfaltarilor.

Atentionat asupra faptului ca firma cu care a lucrat Primaria nu a excelat in activitatea de anul trecut si ca daca va fi pusa din nou sa refaca lucrarile de plombare, este greu de crezut ca va reusi sa-l sustina in acest obiectiv ambitios, Dragomir a comentat: “E adevarat, dar daca acum o sa mergeti pe strada de intrare catre Administratia Financiara, o sa vedeti ca lucrarile sunt la un alt nivel acum. Deci ultimele lucrari sunt de o calitate mult mai buna”.