Dragomir, replică dată lui Canciu: „Acum se pricepe și la asfaltări… Dar așa se întâmplă când toți papagalii vorbesc despre vulturi”

Primarul Brăilei, Marian Dragomir (PSD), continuă să îl numească „papagal” pe consilierul municipal Cătălin Canciu (PNL), de câte ori acesta îl critică pentru un aspect sau altul. Ultima „etichetă” de „papagal” i-a lipit-o primarul liberalului chiar astăzi, când a fost întrebat cum comentează acuzațiile lansate de Canciu la adresa sa, privind faptul că „transformă Brăila într-un oraș fără identitate, îngropând sub strat de bitum granitul vechi de peste 100 de ani”.

Consilierul municipal s-a arătat indignat că „în timp ce străinii sunt mândri de faptul că au străzi pavate cu piatră cubică, plătind bani grei pentru granitul negru-albăstrui, primarul Dragomir își permite să ignore valoarea lui patrimonială inestimabilă și să toarne smoală încinsă peste istoria de peste 100 de ani a Brăilei” și a făcut referire la ceea ce s-a întâmplat pe strada Plevnei.

În ceea ce-l privește, ediul șef a comentat: „Pe Plevna a fost și înainte, pe anumite porțiuni de stradă, covor asfaltic, turnat exact peste piatra cubică. Nu suntem în zona centrului istoric, ca să avem o astfel de discuție.

Cum spuneați că se numește domnul cu pricina?

Și ce funcție are dânsul?

Nu l-am remarcat cu nimic elevat până acum, îmi aduc aminte doar că l-am prins cu copy-paste în Consiliul Local; acum se pricepe și la asfaltări…  Dar așa se întâmplă când toți papagalii vorbesc despre vulturi”.