DRAGOMIR: RISCAM SA PLATIM MAI MULT PENTRU TRANSPORTUL ZAPEZII IN AFARA ORASULUI, DECAT PENTRU DESZAPEZIRE

Primarul Marian Dragomir sustine in continuare ca varianta transportului zapezii din intreg orasul catre zonele stabilite in acest scop, undeva la marginea Brailei, este extrem de costisitoare si de aceea, nu i se pare o idee buna.

Edilul sef a comentat astazi ca daca mai ninge de cateva ori in aceasta iarna, exista riscul ca suma alocata lucrarilor de deszapezire propriu-zise sa fie mai mica decat cea platita pentru transportul zapezii in afara municipiului, ceea ce ar fi prea de tot: “Costurile sunt foarte mari pentru caratul zapezii, vom mai analiza; avand in vedere faptul ca ne mai asteptam la o noua zapada saptamana viitoare, as vrea sa nu depasim costurile deszapezirii prin caratul zapezii. Exista posibilitatea ca in cazul in care incepem sa caram zapada, costurile de la eliminarea ei din oras sa fie mai mari decat costurile de la deszapezire”.
Amintim ca Marian Dragomir a declarat zilele trecute ca a cerut sa se ridice si sa se transporte in afara orasului doar zapada din intersectiile principale, iar in rest, intentioneaza sa lase ca restul omatului adunat de pe strazi sa se topeasca, acolo unde a fost depozitat initial.