DRAGOMIR: SAMBATA SE DESCHIDE PATINOARUL. ACESTA PRODUCE PIERDERI DE PESTE 1 MILIARD LEI VECHI/AN, ASA CA DIN 2017, O SA PARTICIPE SI CJ LA FINANTAREA LUI

Primarul Marian Dragomir considera ca  a fost o gluma de prost gust faptul ca in perioada campaniei electorale, cineva a postat pe OLX anuntul privind asa-zisa vanzare a patinoarului de la Braila. Dragomir a precizat ca sambata, la ora 11, se va deschide patinoarul pentru public si ca in prezent se fac ultimele pregatiri in vederea acestui eveniment.

Edilul sef a explicat ca au existat probleme privind o datorie istorica catre Electrica, dar s-a facut o esalonare pe un termen de 6 luni acesteia si s-a dat drumul la curent.

Potrivit  primarului, chiar daca  patinoarul produce pierderi de peste 1 miliard de lei vechi/an, tariful pentru public va ramane acelasi de anul trecut, fiindca “daca marim pretul biletului, ma tem ca nu va mai veni lumea, mai ales in conditiile in care avem si concurenta. Si in orice caz, scopul nostru nu este sa facem profit cu patinoarul”.

In orice caz, potrivit lui Dragomir, “de anul viitor va participa si CJ la finantarea pationarului, deoarece cheltuielile sunt mai mari decat incasarile”.