DRAGOMIR: SAPTAMANA VIITOARE ANUNTAM CASTIGATORUL LICITATIEI PENTRU LUCRARILE DE REPARATII STRAZI SI APOI VOM VEDEA DACA APAR CONTESTATII

Primarul Brailei, Marian Dragomir, declara ca saptamana viitoare se va anunta castigatorul licitatiei pentru lucrarile de plombare si asfaltare a strazilor din municipiu. Dupa anuntarea rezultatului, Municipalitatea va vedea daca vor exista sau nu contestatii ale celorlalti participanti la licitatie, pentru a se sti daca va putea incepe vreo lucrare sau nu, pana sa dea zapada. Marian Dragomir si-a reafirmat astazi decizia ca Primaria sa infiinteze un serviciu propriu de interventii pe partea de reparat strazi, astfel incat macar problemele ce reprezinta o urgenta sa poata fi remediate fara a se mai organiza licitatii care pot fi contestate la nesfarsit: “Saptamana viitoare va fi finalizat raportul licitatiei, va fi anuntat castigatorul acesteia. Vreau sa precizez de la inceput faptul ca au existat 2 observatori de la Agentia Nationala de Achizii Publice Bucuresti, pentru a nu face nimeni vreodata speculatii ca au existat anumite interese sau orice altfel de imixtiuni in analiza comisiei de licitatie.

Suma care va ramane ca si economie (din fondurile alocate pe intreg anul 2016 pentru capitolul reparatii strazi – n.r.), va fi folosita anul viitor pentru dotarea Primariei municipiului Braila, prin SUPAGL, cu utilaje necesare plombarii si asfaltarii strazilor si aleilor din cartiere. Provocarea mea va fi ca anul viitor sa avem la Braila propriul serviciu de asfaltari, propriile utilaje, ca sa nu mai depindem de aceste licitatii care iata, ne-au dus pana in iarna in situatia de a nu putea sa intervenim. Cred ca este momentul sa spunem <<stop>> si sa ne gospodarim noi singuri, asa cum fac si alte orase din tara”.