DRAGOMIR SE MANDRESTE: BRAILA – PREMIUL DE EXCELENTA IN SUSTINEREA ANTREPRENORIATULUI, LA GALA ASOCIATIEI MUNICIPIILOR DIN ROMANIA

Primarul Brailei, Marian Dragomir, se mandreste cu faptul ca a primit doua trofee la Gala Asociatiei Municipiilor din Romania, desfasurata astazi la Bucuresti.

Dragomir a anuntat pe o retea de socializare:

“Braila – PREMIUL DE EXCELENTA IN SUSTINEREA ANTREPRENORIATULUI
BRAILA – CAPITALA A ANTREPRENORIATULUI ROMANESC!!!
Aceste trofee dovedesc ca Primaria Braila este un partener corect pentru toti cei doresc sa isi dezvolte afacerea, investesc in Braila, modernizeaza spatii comerciale, construiesc, genereaza noi locuri de munca si vor sustine o competitie reala pe piata fortei de munca, pentru a avea cei mai buni angajati.
Prin activitatea tuturor brailenilor de buna credinta, orasul nostru revine in centrul atentiei la nivel national prin stiri pozitive. Faptele bune ale majoritatii pot trece in plan secundar actiunile unor persoane care umbresc numele orasului nostru.
Multumesc tuturor societatilor locale, nationale, multinationale si colegilor de la Primaria Braila care prin activitatea lor ne-au ajutat sa castigam aceste trofee la Gala organizata de Asociatia Municipiilor din Romania, sub patronajul Presedintelui Romaniei, colaborarea Consiliului National al Rectorilor si Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania”.