DRAGOMIR: SE VEDE O ACTIVITATE REVIGORATA A POLITIEI LOCALE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, se declara multumit de modul in care a actionat in ultimele luni Politia Locala. Edilul sef spune ca i s-a prezentat un document in care conducerea Politiei Locale face analiza activitatii sale in cursul anului 2016 si ca activitatile enumerate acolo sunt destul de multe. In orice caz, dincolo de informatiile din rapoartele scrise, Dragomir sustine ca in general, avand in vedere ceea ce a vazut in teren si semnalele pe care le are in privinta Politiei Locale, poate spune ca este multumit.

Pe de alta parte, primarul a anuntat ca va da publicitatii noi inregistrari cu asa-numitii “nesimtiti” prinsi de politistii locali ca arunca gunoiul in strada, fura flori din spatii publice sau fac alte ispravi de acest gen: “Veti mai avea inca un calup cu cetateni certati cu normele de educatie si bun simt, care arunca gunoiul peste tot, care incurajeaza diferite activitati antisociale.

Din punctul meu de vedere, se vede o activitate revigorata a Politiei Locale; bineinteles ca noi ne dorim sa fie mai mult in strada, mai prezenti, dar oricum, din punctul meu de vedere, exista un trend pozitiv”.