DRAGOMIR: SUNTEM COLEGI, SUNTEM PRIETENI SI NE SUSTINEM RECIPROC. SUCCES MIHAI TUDOSE!!!

In contextul in care in ultimele zile, in PSD s-au creat tabere pro si contra premierului Mihai Tudose,  ca urmare a acutizarii conflictului dintre seful Guvernului si presedintele partidului, Liviu Dragnea, primarul Brailei, Marian Dragmir (PSD), declara astazi intr-o postare facuta pe o retea de socializare  ca il sustine pe Tudose.

Chiar daca Dragomir nu face referire directa la acest conflict din interiorul partidului, primarul scrie  ca el si Mihai Tudose sunt colegi, prieteni si se sustin reciproc: “Il cunosc pe Mihai Tudose din 1999. Suntem colegi, suntem prieteni si ne sustinem reciproc.
P.S. 1- Un proverb romanesc spune ca dupa razboi multi viteji se arata. Unii cauta sa fie prieteni cu toata lumea si de fapt nu sunt decat proprii lor prieteni.
P.S. 2 – Prietenii adevarati nu tin cont de conjuncturi si nu asteapta sa vada ce se intampla pentru a sti cum se pozitioneaza.
SUCCES MIHAI TUDOSE !!!
15.01.2018, ora 14.45
Conducatorul unei institutii (guvern, consiliu judetean, primarie, etc) trebuie sa isi respecte agenda si sa decida cele mai bune masuri pentru realizarea obiectivelor stabilite”.