DRAGOMIR: TOATE ZONELE NEAMENAJATE DINTRE BLOCURI VOR FI TRANSFORMATE IN ZONE DE PARCARI SI VOR FI SISTEMATIZATE

Conferinta de presa tinuta astazi pe teren de primarul Brailei, Marian Dragomir, care a vrut sa arate presei – si prin intermediul acesteia, cetatenilor – ca odata cu venirea primaverii, s-au inceput o multime de lucrari pe partea de sistematizare a strazilor, de amenajarea a unor noi parcari, de asfaltare, precum si lucrarile de reabilitare a Soselei Focsani.

In cartierul Viziru, edilul sef a dus ziaristii la un spatiu intre blocuri in care in trecut era o “jungla”, iar acum este pe finalizare o parcare cu cateva zeci de locuri: “Aici aveam o jungla inainte, o zona plina de balarii, de crengi, total insalubra, care a fost reabilitata partial de cei de la <<Seroplant>> in toamna primul an de mandat al meu, iar acum  am inclus-o intr-o zona de parcare. La fel se va intampla cu toate zonele neamenajate dintre blocuri. Acestea vor fi transformate in zone de parcari si vor fi sistematizate.

Estimam ca in 2 saptamani aici lucrarile se vor termina, iar ultimele amintiri ale celor care si-au construit maghernite sau diverse constructii insalubre in spatiile interioare dintre blocuri vor disparea”.