DRAGOMIR: UNII CAUTA SA MA ATACE, DAR N-AU GASIT MARE LUCRU. EU ZIC SA MAI SCORMONEASCA…

Primarul Brailei, Marian Dragomir (foto) a calificat astazi drept “speculatii fara niciun sambure de adevar” comentariile deputatului Dorin Silviu Petrea (PRU), cu privire la faptul ca persoana care conduce cu adevarat Municipalitatea ar fi fostul edil sef, Aurel Simionescu, desi oficial, acesta are doar calitatea de consilier personal al primarului.

Initial, Marian Dragomir a refuzat ca comenteze aceste declaratii, asa cum a preferat sa nu comenteze nici nemultumirea lui Petrea ca de 3 saptamani, nu reuseste sa discute cu primarul, desi este ditamai deputatul. Ulterior, insa, in cadrul conferintei de presa, edilul sef i-a sugerat lui Petrea ca daca vrea sa stea de vorba cu el, sa vina cu probleme de interes pentru comunitate si cu solutii la acestea, nu cu cereri pentru un sediu de partid: “Daca domnii deputati vor sa vina la primarul municipiului, sa vina cu probleme legate de municipiul Braila si cu modul de rezolvare a lor. Cand noi dorim sa venim la primarului municipiului Braila pentru a rezolva probleme de sedii ale partidelor prin care am trecut, este un alt subiect.
Au incercat inainte de campania electorala sa speculeze unii acest subiect (cel privind faptul ca Simionescu ar conduce de fapt Primaria – n.r.), am venit la Primarie, dar s-a putut vedea ca eu am stilul meu si stilul meu – este drept, criticat de unii ca fiind foarte radical – l-ati vazut cand am demolat constructiile ilegale fara sa-mi pese ale cui erau, cand m-am exprimat de fiecare data si ati vazut stilul meu si ieri, la conferinta de presa, in cartiere.
Pentru ca facem curatenie, pentru ca am demolat, pentru ca mi-am pus amprenta intr-un stil al meu, sa zic asa, pe evenimentele din Braila, mai cauta ceva cu care sa ma atace. N-au gasit cel mai bun lucru. Eu zic sa mai scormoneasca putin…”.