DRAGOMIR: VOI MERGE LA TOATE INAUGURARILE LA CARE SUNT INVITAT, CHIAR DACA E VORBA DE MICI AFACERI. NUMAI SA NU FIE VORBA DE AFACERI DISCUTABILE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, sustine ca participa la toate inaugurarile la care este invitat, chiar daca este vorba despre afaceri relativ mici, cum ar fi o pizzerie dintr-un cartier. Edilul sef a fost intrebat de ziaristi daca nu crede ca la statutul sau, ar trebui sa mai filtreze invitatiile respective, ca sa nu ajunga sa taie panglica la orice gogoserie, insa Dragomir spune ca indiferent cat este de mica, fiecare afacere conteaza pentru economia municipiului: “Societatile respective trimit pe e-mailul Primariei sau reprezentantii lor vin la Primarie pentru a ne invita la deschiderile respective. Intotdeauna am participat la orice deschidere, la orice investitie. Nu am sa merg la deschideri care sunt discutabile, nu voi merge la deschiderea unei sali de jocuri de noroc”.

Edilul spune ca nu a participat la deschiderea niciunei afaceri care a creat 3 locuri de munca, dar nu are probleme in a participa la inaugurarea unui magazin, a unei unitati alimentare sau orice alt tip de investitie care creeaza 10-12 locuri de munca: “12 locuri de munca de aici, 20 de saptamana trecuta, 40 sau 70 de locuri de munca de acum doua saptamani se aduna… Si sunt locuri de munca noi create in Braila”.