DRAGOMIR: VOM AMENAJA CAT MAI MULTE PARCARI IN IMEDIATA APROPIERE A MARILOR BULEVARDE. VREM SA SCOATEM MASINILE DE PE STRAZILE PRINCIPALE

Primarul Marian Dragomir considera ca este oportuna instituirea sensului unic de circulatie pe unele strazi din Braila, pentru a fluidiza traficul din zonele respective. Dragomir spune insa ca inainte sa se ia o astfel de decizie, specialistii trebuie sa stabileasca foarte clar care va fi sensul unic si care sunt traseele pe care poate fi deviata circulatia in celalalt  sens de mers, astfel incat soferii sa nu fie obligati sa parcurga distante lungi, ocolitoare.

Pe de alta parte, edilul sef sustine ca se vor amenaja mai multe spatii de parcare in apropierea bulevardelor, astfel incat sa nu mai fie parcate autoturismele in fel si chip, mai mult sau mai putin regulamentar, sau uneori, chiar  blocand traficul: “Cred ca pe unele dintre strazi este nevoie de instituirea sensului unic de circulatie. Pe Ana Aslan cred ca este nevoie; la fel si pe Unirii.

De asemenea, o sa vedeti ca in cursul acestui an vom incepe sa facem cat mai multe locuri de parcare in imediata apropiere a marilor bulevarde, pentru ca vrem sa oferim locuitorilor posibilitatea de a parca, de exemplu, intre Dorobanti si Rosiori, intre Buzaului si strada Calugareni si asa mai departe. Scopul in perioada urmatorilor ani este de a construi cat mai multe locuri de parcare, astfel incat sa putem sa scoatem masinile de pe strazile principale, oferindu-le brailenilor locuri in spatele blocurilor, acolo unde sunt terenuri abandonate”.