DRAGOMIR: VOM DEMOLA TOATE GARAJELE DIN ZONA SITUATA INTRE DOROBANTI, GHIOCEILOR SI TINERETULUI, CA SA FACEM PARCARI

S-au incheiat in procent de 95% lucrarile la primul lot de parcari amenajate in municipiul Braila (in numar total de 228) si se deruleaza licitatia pentru realizarea altor 700 de locuri de parcare. Este anuntul facut astazi de primarul Marian Dragomir, care este multumit de modul in care se deruleaza lucrurile in acest sector.

“Este finalizata procedura pentru proiectare faza I la lotul de parcari din zona situata intre Dorobanti, Ghioceilor si Tineretului, care arata foarte rau; si acolo vor fi demolate toate garajele, toate spatiile care arata cu totul si cu totul insalubru si vom incerca sa realizam o amenajare peisagistica in acesta zona asa cum ati vazut in foarte multe tari din Europa, cu garduri vii de talie foarte mica, intretinute, cu spatii verzi. Acolo vor iesi aproximativ 240 de locuri de parcare, in toata acea zona. In momentul de fata sunt mult mai putine, sunt in jur de 100.

In paralel, urmeaza sa semnez contractul pentru loturile 6 si 7 proiectare faza I parcari, unde mai sunt, de asemenea, aproximativ 1.000 de locuri de parcare. La acestea din urma vor incepe lucrarile in primavara anului 2019”, a mai declarat edilul sef.