Dublă lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila

Vineri, 24 noiembrie, la ora 17.00, la Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila va avea loc o dubla lansare de carte – este vorba despre volumele „Reflecții asupra vieții” și „Ghid al monumentelor de cultură și de artă din România”, semnate de Paul Munteanu.

Prezintă profesorii Paula Olșanschi și Octavian Osanu.

„Lucrarea «Reflecții asupra vieții» cuprinde o serie de cugetări și maxime legate de muncă și viață care sunt ușor de reținut de către generația tânără, căreia autorul se adresează, în calitate de fost profesor cu ani mulți la catedră.

În «Ghidul monumentelor de cultură și de artă din România» cititorii pot descoperi informații complete și ilustrații despre monumente arhitectonice, cetăți și castele, statui și grupuri statuare, monumente dedicate eroilor neamului din diverse provincii istorice și județe ale țării. Fără a epuiza inventarul acestor monumente, ghidul poate fi de folos unui turist mai mult sau mai puțin avizat, dar și celor interesați de cunoașterea acestor neprețuite comori, fără de care studiul civilizației românești nu este de conceput”, spun organizatorii.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns