Dublă lansare de carte la Biblioteca Județeană “Panait Istrati”

Joi, 11 mai, începând cu ora 16.30, la Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila va avea loc o dublă lansare de carte – “Elitre” și “Spre nord, prin sud”, ambele semnate de Liliana Toma.

Prezintă: prof. dr. Valentin Popa și prof. dr. Viorel Coman.

Moderează: Laura Caplea, bibliotecar.

Pe lângă cele patru cărți publicate (“Secretele lui Polichinelle”, aforisme, 2019, “Podul cu oglinzi”, proză scurtă, 2020 , “Spre nord, prin sud”, eseuri, 2022 și “Elitre”, proză scurtă, 2022), Liliana Toma pregătește un nou volum de poezii – “Vis cu puncte cardinale”, aflat în curs de apariție.

Activitatea literară a autoarei cuprinde publicații în revistele: “Casa Speranței” – Brăila, “Vatra Veche” – Târgu Mureș, “Leviathan” – București, “Glasul iubirii” – Curtea de Argeș, “Climate literare” – Târgoviște, “Luceafărul literar și artistic” – Brăila, “Cuvânt românesc” – Madrid (Spania), “Bumerang literar” și “Emoții și Lumină” – Sydney (Australia). De asemenea, a prefațat și a scris numeroase recenzii și cronici de carte.

În prezent este membră în Cenaclul literar – artistic “Casa Speranței” și în Cenaclul “Alter Ego” din Brăila. A primit în 2020 Premiul al doilea la Concursul Național de Proză “Alexandru Odobescu” la Călărași și în 2022 Premiul al doilea la Concursul de Proză Scurtă “Polaris” de la București.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns