Duminică, în etapa a XIII-a a Ligii Florilor Mol: Dunărea Brăila – CSM Târgu Jiu

Duminică, 22 ianuarie, este programată runda a XIII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni CSM Târgu Jiu, începând cu ora 17:00, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de YouTube al HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul https://frh.ro/meci.php?id=74264 .

Etapa a XIII a constituie atât prima întâlnire din istorie între cele două echipe, cât și încheierea turului competițional.

”Ne aflăm la jumătatea sezonului, iar cu partida de duminică se încheie turul competițional. Chiar dacă nu este pauză între tur si retur, consider că jumătatea sezonului este un bun moment de bilanț. Până acum am avut meciuri foarte bune, dar și partide care ne-au îndepărtat puțin de la atingerea obiectivului, și anume calificarea în Cupele Europene. Cert este că vom lupta până la ultimul meci pentru a face performanță în handbal. Nivelul acestui sport a crescut de la an la an, iar liga românească este una dintre cele mai puternice din lume. Indiferent de poziția în clasament, Brăila joacă handbal la cel mai înalt nivel”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

În acest moment, Dunărea Brăila ocupă locul 6 în campionat, acumulând 19 puncte.

Etapa a XIV-a, prima etapă din returul competițional, este programată în data de 29 ianuarie, tot acasă, împotriva echipei CS Măgura Cisnădie.