După plecarea lui Canciu de la conducerea ISJ Brăila, primarul Dragomir anunță că își dorește să aibă „o colaborare frumoasă” cu noul inspector școlar general, Elena Tudor

Primăria Brăila își dorește foarte mult „o colaborare frumoasă” cu conducerea Inspectoratului Școlar și acum, că s-a schimbat șeful ISJ, s-au creat și premisele pentru a se întâmpla acest lucru. Este mesajul transmis de primarul Marian Dragomir (PSD) la finele săptămânii trecute, în cadrul unei conferințe de presă organizate la finalizarea proiectului de consolidare și reabilitare a Liceului Teoretic ”Panait Cerna”.

Edilul șef a început conferința de presă prin a anunța că a invitat-o în mod special pe Elena Tudor, noul inspector școlar general al Brăilei, la acest eveniment, pentru a da un semnal că s-au schimbat lucrurile în ceea ce privește relația Primărie – ISJ, odată cu plecarea din inspectorat a lui Cătălin Canciu (PNL), care a fost numit secretar de stat: „A fost o perioadă destul de lungă în care între Primăria municipiului Brăila și Inspectoratul Școlar Județean au fost momente destul de tensionate, iar în acea perioadă Primăria a colaborat doar cu directorii de școli, cu profesorii, învățătorii, educatorii.

Ne dorim foarte mult ca ISJ și Primăria să se reia acea colaborare frumoasă de pe vrmeuri, să avem proiecte comune și să colaborăm în toate domeniile de activitate, astfel încât elevii să fie cei care vor avea de câștigat. Cred că este absolut necesară această colaborare”.

Precizăm că funcția de inspector școlar general îi revine mai nou PSD, potrivit algoritmului politic, însă Elena Tudor nu este membru al vreunui partid.