După victoria în fața CS Dacia Mioveni, HC Dunărea Brăila încheie sezonul 2021-2022 pe locul 7 în clasament

Ieri, 29 mai, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XXVI-a a Ligii Florilor MOL – ultima din acest sezon competițional -, împotriva echipei CS Dacia Mioveni. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 14 – 14, iar partida a fost câștigată de echipa brăileană, scor final 30  – 23.

Au marcat pentru Brăila: Terciu A. (1), Balog Safta N. (3), Lăscăteu D. (1), Mihai M. (4), Fais Munhoz Araujo L. (2), Kurtovic A. (5), Gomes Da Rocha F. (5), Sazdovska J. (5), Tamires M. (4).

HC Dunărea Brăila încheie sezonul competițional 2021-2022 pe locul 7 în clasamentul Ligii Florilor Mol, cu 41 de puncte.

”A fost ultimul meci acasă și a fost foarte emoționant pentru toți. Ne-am luat la revedere de la Tamires și Kurtovic prin această victorie și le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru echipă. Ne vom pregăti pentru următorul sezon competițional, avem 2 luni la dispoziție pentru asta și avem multe jucătoare noi. Terminăm sezonul pe poziția a șaptea, dar având în vedere problemele pe care le-am avut cu accidentările, este un rezultat bun. Mulțumim suporterilor pentru susținere și înțelegere și le promitem că sezonul viitor le vom oferi spectacol și victorii”, a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Neven Hrupec.

”Suntem fericite și ne bucurăm că am reușit să câștigăm acasă și să le aducem brăilenilor bucuria victoriei. A fost un sezon foarte greu, dar ne-a ajutat foarte mult prezența suporterilor alături de noi, iar pentru asta le mulțumim. Ne revanșăm față de ei sezonul viitor”, a spus jucătoarea Nicoleta Balog.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns