Echipa de seniori a Daciei Unirea Brăila este în cantonament în stațiunea Sărata Monteoru

În aceste zile, echipa de seniori a Daciei Unirea Brăila efectuează un stagiu de cantonament în stațiunea Sărata Monteoru, acțiune cuprinsă în cadrul programului sportiv ”Dacia Unirea Brăila – Fotbal și Comunitate”, un proiect finanțat de Consiliul Județean Brăila.

”Vom pune accentul pe pregătirea fizică, dat fiind faptul că mulți dintre jucători vin de la juniori și trebuie obișnuiți cu nivelul de pregătire și angajament specific unei echipe de seniori. În acest sens efectuăm zilnic câte două antrenamente. Nu vom neglija nici partea tehnico-tactică și avem în discuție disputarea a 1-2 meciuri amicale (avem deja mai multe solicitări în acest sens de la câteva cluburi), pentru că e important să vedem pe viu închegarea relațiilor de joc și eventual corectarea greșelilor, dacă vor fi.

Sperăm să încheiem cu bine cantonamentul, să nu avem probleme medicale și să ne atingem obiectivele propuse. Nu e ușor, dar important este să avem răbdare cu acești copii, pentru că au potențial. Mă bucură că băieții răspund foarte bine la antrenamente și sunt mulțumit de modul în care se implică”, a declarat antrenorul Marian Samuilă.

”Condițiile de pregătire, de cazare și masă sunt foarte bune și mulțumim pe această cale Consiliului Județean Brăila și domnului președinte Francisk Chiriac, care, prin susținerea și finanțarea clubului nostru, dau o șansă de afirmare tinerilor fotbaliști brăileni și ne dovedesc că au încredere în proiectul nostru sportiv”, a completat Gabriel Mărgineanu, președintele executiv al Daciei Unirea Brăila.