Echipa mobilă de vaccinare anti-COVID va ajunge miercuri în comuna Roșiori și joi în Bărăganul

Miercuri, 17 noiembrie, în comuna Roșiori va ajunge o echipa mobilă de vaccinare anti-COVID pentru desfășurarea activității de imunizare a persoanelor cu vârsta de peste 12 ani. Echipa se va deplasa în localitate ca urmare a unei solicitări venite de la Primăria Roșiori și va asigura fluxul de vaccinare în intervalul orar 10.00-13.00, la sediul de pe strada Trandafirului, la numărul 32.

„În urma unei solicitări transmise de Primăria comunei Bărăganul, la nivelul Nucleului de coordonare a vaccinării împotriva Sars-CoV-2 Brăila s-a decis asigurarea unei echipe mobile de vaccinare care va ajunge joi, 18 noiembrie, la dispensarul din localitate, pentru desfășurarea campaniei de imunizare a populației, în intervalul orar 10.00-13.00.

Menționăm că în ambele situații, transportul personalului va fi asigurat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila, echipa fiind însoțită și de o ambulanță SMURD, iar vaccinurile disponibile vor fi cele de la Pfizer și Johnson & Johnson.

În ceea ce privește activitatea de vaccinare de astăzi care s-a desfășurat în comuna Râmnicelu, au fost inoculate 73 de persoane, respectiv 58 cu serul de la Pfizer și 15 cu Johnson & Johnson”, se arată într-un comunicat dat publicității de Instituția Prefectului.