Eleva lovita pe trecerea de pietoni, in fata scolii

DIGITAL CAMERA

*cea care a accidentat-o este o soferita de 20 de ani

 

Eleva de clasa a VIII-a, lovita de o masina, pe trecerea de pietoni. S-a intamplat in municipiul Braila, pe Calea Galati, in apropiere de intersectia cu Calea Dorobantilor, unde o adolescenta de 15 ani care pleca de la cursuri a fost izbita in plin de o soferita neatenta.

Incidentul s-a petrecut ieri, in jurul pranzului, cand trei eleve ce plecasera impreuna de la scoala s-au angajat in traversarea strazii, pe trecerea de pietoni. Desi vizibilitatea era buna, o soferita neatenta a observat prea tarziu grupul fetelor si a franat  brusc, incercand sa le evite. Doua dintre acestea au reusit sa se fereasca, insa soferita a lovit-o in plin pe a treia, o adolescenta de 15 ani, care a fost ridicata pe capota, dupa care a cazut pe mijlocul drumului, unde s-a rostogolit de mai multe ori. Fata s-a ridicat imediat de pe jos si nu parea sa aiba leziuni serioase, insa jandarmii care se aflau intr-o autospeciala, in apropiere, si are au vazut cum s-a intamplat totul, au sunat la 112 si au cerut interventia unei ambulante. Victima a fost preluata de un echipaj medical care a transportat-o la spital, unde, in urma investigatiilor, doctorii au constatat ca aceasta a suferit doar o entorsa la mana.

Soferita neatenta, care are doar 20 de ani, este cercetata acum penal pentru vatamare corporala din culpa.

Incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere stradala si a fost urmarit in direct la dispeceratul Politiei Locale.