„Elsa și prietenii” – Spectacol muzical de animație pentru copii, la Casa Tineretului din Brăila

Joi, 2 martie, la ora 18:00, la Casa Tineretului din Brăila va avea loc spectacolul muzical de animație pentru copii cu mascote și personaje intitulat „Elsa și prietenii”.

„Momentul mult visat a sosit! Vino să te întâlnești cu personajele preferate! Porțile regatului de gheață din Arendelle s-au deschis pentru toți copiii din Brăila! Vă invităm preț de 60 de minute într-o lume a poveștilor în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar și Kristof, împreună cu Renul său prietenos, te așteaptă la distracție. Copiii pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol.

Ceea ce este nou și special chiar și pentru un teatru muzical de animatie neconvențional este că la final de spectacol, cei mici au parte și de un program de «încălzire» prin muzică, dans (sub formă de joc interactiv) și multe alte activități, printre care și face painting (opțional), alături de actorii de la Golden Party Cluj Napoca. Ne vedem la spectacol!”, spun organizatorii.

Scenariul si regia spectacolului sunt semnate de Sabina Arsenie.

Muzica: Gabriel Arsenie

Biletele se găsesc la Palatul Lyra din Brăila, de luni până vineri, între orele 12:00 – 18:00. Relații la tel. 0787.817063.

Prețul biletului este de 35, 40 sau 50 lei, în funcție de zona din sala.

IMPORTANT: Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit.

Accesul minorilor în locația evenimentului se face doar însoțiți de un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului.