Emoții pentru artiștii înscriși la Festivalul Internațional de folclor „Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”: în aceste zile are loc preselecția

În perioada 11-18 iunie are loc preselecția concurenților români și străini care s-au înscris la cea de-a XVII-a ediție a Festivalului Internațional de folclor „Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării”, organizat de Consiliul Județean Brăila, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Primăria municipiului.

Rezultatul preselecției va fi adus la cunoștința participanților în data de 19 iunie, prin publicarea acestuia aici: http://canteculdedragoste.ro/, http://centruldecreatiebraila.ro/, https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila/.

Festivalul Internațional de folclor „Cântecul de dragoste de-a lungul Dunării” se va desfășura în perioada 23 – 25 iulie la Brăila, pe scena de pe Esplanada Dunării.

Manifestarea își propune redescoperirea, valorificarea și promovarea creațiilor folclorice, afirmarea de noi interpreți ai genului, precum și promovarea tradiției autentice prin muzică, dans și meșteșuguri populare, accentuând astfel frumusețea și unicitatea fiecărei zone etnografice în parte.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns