Epureanu, despre Rocreativ, ce a mers in gol: Sper sa mearga pe acelasi trend crescator

P1120685

Fie consilierii judeteni braileni au o viziune iesita din comun asupra trecutului si asupra viitorului, viziune pe care noi nu reusim sa o intelegem, fie e ceva in neregula cu CJ Braila, fiindca altfel nu se poate explica optimismul si sustinerea totala din partea alesilor, de care beneficiaza firma SC Rocreativ Trade SRL, la care a asociat unic este chiar CJ. Vorbim despre o firma care functioneaza de circa 2 ani doar pe hartie, dar la care administratorul Reliana Bogdan si ia salariul luna de luna, timp in care practic, nu a avut nicio realizarea concreta, ci doar „initierea de demersuri” si „conturarea unor planuri”. Practic, dupa ani de zile de functionare, aceasta firma care isi propune promovarea turismului local se afla abia in faza “conturare a unui plan de a identifica posibilitatile de dezvoltare turistica si de valorificare a potentialului turistic al zonei”.

De-a dreptul ciudat este si faptul ca niciun consilier judetean nu a fost macar suprins de declaratiile Relianei Bogdan, care spunea ca “a initiat ample actiuni de promovare a Brailei”, ceea ce este o evident exagerare – ca sa n-o numim altfel. Mai mult, a fost suficient ca Reliana Bogdan sa anunte ca dupa ani de zile de functionare in regim de anonimat  – aceasta este aprecierea noastra, nu a sa -, firma va deschide un amarat de magazin de suverniruri, in care va vinde in regim de consignatie opere ale artistilor sau producatorilor locali, pentru ca alesii sa aprecieze, la unison, ca aceasta merita sa mai fie administrator inca 4 ani de acum incolo.

Presedintele CJ Braila Ionel Epureanu, este si el unul dintre cei care vede prin lentile roz activitatea trecuta si viitoare a Rocreativ, dovada ca a vorbit despre “un trend crescator“ – ceea ce nu e departe de adevar, fiindca daca pornesti de la zero, si un pai daca ai ridica, inseamna “un demers” in plus: “Mi-as dori sa se mearga pe acelasi trend crescator, din punctul meu de vedere au inceput sa apara rezultatele, le vom vedea inca din luna aceasta, prin infiintarea magazinului de turism si de suverniruri, intr-un corp de cladire la Romarta Noua. Va trebui sa existam si noi pe harta tarii in acest moment si alaturi de Primaria Braila, sa facem ceva  pentru cresterea ofertei turistice in judetul Braila”.

Daca dupa ani de zile de activitate in gol a unei firme, deschiderea unui magazin tip consignatie este interpretat drept “continuarea unui trend crescator” si plasarea judetului pe harta turistica a tarii, avem mari probleme in CJ Braila…