Femeile liberale au sărbătorit Ziua de 8 Martie

Duminică 5 martie, Organizațiile de Femei ale PNL Brăila, Filiala Municipală și Județeană, au sărbătorit Ziua Femeii. În acest cadru a avut loc si o lansare de carte.

Acțiunea s-a ținut la o locație din stațiunea Lacu Sărat, fiind prezente mai mult de 150 de femei liberale. Gazdele întâlnirii au fost Cici Bolovan, președinta OJF si Carmen Ion, președinta OMF, alături de inițiatorul acțiunii, Alexandru Popa, președintele PNL Brăila. La întâlnire au participat si Cătălin Canciu, președintele Organizației Municipale a PNL Brăila, Alexandru Bucălău, secretarul Organizației Județene a PNL și Stefănuț Radu, secretarul Organizației Municipale PNL Brăila.

“ Mă bucura nespus de mult prezența dvs într-un număr atât de semnificativ. Aceasta denota solidaritatea și coeziunea. Eu, care sunt binecuvantat cu trei fetite, o soție minunată și o mamă pe care o respect,  consider că este imperios să evidențiem rolul femeii în viața noastră și de aceea ne folosim de această ocazie pentru a le ura tuturor doamnelor «La mulți ani, o primăvara frumoasă!». Vreau să vă asigur de profunda mea considerație”, a declarat deputatul Alexandru Popa.

În această atmosferă relaxată a avut loc și prezentarea romanului „Sacrificiul” și a autoarei Gianina Gabriela Trica.

Carmen Ion a afirmat: “Iubesc sa va prezint brăilence senzaționale, pentru că noi aici nu suntem doar o organizație de partid, suntem prietene și în semn de respect vreau să vă prezint o doamnă a cărei strângere de mână e o forța pozitivă incredibilă, o doamnă care îi inspiră pe cei din jur să fie mai buni și să nu plece capul în fața nimănui, nici chiar a sorții și a bolii. Azi v-o prezint pe Gianina Gabriela Trică”.

Gianina Gabriela Trica este autoarea romanului „Sacrificiul”, o carte care împletește experiențe reale cu imaginația. Gianina Trică este diagnosticata cu o boala gravă, face dializa de 3 ori pe săptămâna, din 2006. A avut șansa sa primească un rinichi de la tatăl sau, dar transplantul nu a fost viabil decât 4 ani și astfel viața ei depinde de dializa.

Cei care doresc să achiziționeze acest roman, îl pot procura de la sediul PNL Brăila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns