„Fii Moș Crăciun pentru o zi” – campanie desfășurată de polițiștii din cadrul Penitenciarului Brăila

În spiritul sărbătorilor de iarnă, polițiștii din cadrul Penitenciarului Brăila au desfășurat pe parcursul lunii decembrie Campania ”Fii Moș Crăciun pentru o zi”. Aceasta s-a încheiat în data de 21 decembrie cu o acțiune caritabilă prin care oamenii legii au adus bucurie și căldură în casele familiilor aflate în situații dificile. Mai exact, polițiștii de penitenciar s-au deplasat în comuna Mărașu, unde au oferit alimente, jucării, rechizite și hăinuțe pentru copii provenind din trei familii cu posibilități materiale reduse.

„Cadourile au fost livrate personal de polițiști, care nu au oferit doar bunuri materiale, ci și un zâmbet cald și un strop de speranță în casele celor trei familii beneficiare.

Empatia este principala calitate pe care o societate ar fi bine să o cultive și de care să se îngrijească, deopotrivă, pentru a evolua în direcția potrivită. Empatia, dăruirea, generozitatea sunt ingredientele principale ale acestei campanii. Reacțiile pline de entuziasm și recunoștință ale copiilor au transformat această acțiune într-un moment de neuitat. Ne dorim ca acești copii să poată avea parte de o masă bogată de sărbători și să se poată bucura de cadourile din partea lui Moș Crăciun.

Suntem mândri că putem aduce o rază de lumină în viețile acestor persoane și ne angajăm să fim în continuare un sprijin pentru comunitatea noastră și în viitorul apropiat. În această perioadă a sărbătorilor invităm și ceilalți membri ai comunității să se alăture eferturilor noastre. Acțiunea nu ar fi fost posibilă fără ajutorul doamnei Ionela Ene, directorul Școlii Gimnaziale «Nicolae Grigore Mărașu», căreia îi mulțumim pe această cale”, se arată într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Brăila, ag. princ. de poliție penitenciară Cosmin Nicoară.