FII TU UN EROU PENTRU SEMENII TAI!

Militarii Laurentiu Cobzaru (subofițer MApN, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Poliția Militară) și Costel Mazâlu (subofițer la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila) organizează în aceste zile o nouă acțiune cu caracter umanitar.

De această dată, este vorba despre campania „FII TU UN EROU pentru semenii tai!”, ce vizează ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară: „În aceste zile greu încercate, solidaritatea umană este mai mare ca oricând, iar echipa «FII TU UN EROU» nu face excepție. Concret, Laurențiu Cobzaru și Costel Mazâlu organizează o campanie ce are drept scop ajutorarea persoanelor vârstnice aflate în dificultate, cu o situație financiară precară.

Pentru că știm că doar împreună putem să traversăm cu bine această perioadă, vă invităm să fiți voluntari alături de noi!

Campania noastră este una de colectare produse alimentare, de la voi, oameni cu suflet mare și evident, distribuirea lor către bătrânii aflați în suferință. Alimentele ce pot fi donate de către dumneavoastră trebuie să se afle în termen de valabilitate și să facă parte din categorii neperisabile, care nu necesita o temperatură specială de păstrare, precum: alimente de bază (ulei, făină, orez, zahăr, ingrediente de copt), conserve, paste făinoase, sosuri, produse de patiserie ambalate, ceaiuri, dulceață, gemuri, etc. Și, cel mai important aspect, #stațiacasă! Venim noi la dumneavoastră! Tot ce trebuie să faceți este să apelați numărul de telefon 0741 390 761 (Laurențiu Cobzaru) în momentul în care puteți oferi din puținul dumneavoastra. Echipa FII TU UN EROU vine acasă la dumneavoastră pentru a colecta produsele alimentare, acestea urmând să ajungă pe mesele bătrânilor, pentru a trece mai ușor peste perioada de izolare.

Vremurile grele fac oamenii puternici! Oamenii puternici fac vremurile ușoare! Vă mulțumim anticipat pentru solidaritatea de care dați dovada!”.