Fiindcă a constatat că Primăria nu reacționează la semnalele sale privind semnele de circulație care nu sunt vizibile din cauza vegetației, un ONG brăilean a decis să acționeze pe cont propriu

Un ONG brăilean își asumă sarcina de a tăia vegetația care ascunde unele semne de circulație amplasate în municipiu, după ce a cerut în zadar Primăriei să facă acest lucru. Este vorba de Asociația Brăileană pentru Educație Civică (ABEC), ce consideră că faptul că astfel de semne de pe marginea străzilor nu sunt vizibile pentru conducătorii auto poate duce la accidente dintre cele mai grave.

Cristian Niculae, reprezentantul ABEC, ne-a declarat că a informat Primăria Brăila de circa un an despre astfel de semne de circulație care nu se văd din cauza crengilor unor copaci, însă nu s-a întâmplat nimic de atunci. Ca atare, în această săptămână ABEC a declanșat campania „Descoperă Semnele de Circulație”, s-a apucat de treabă și a rezolvat o problemă de acest tip, în apropierea Școlii „Ion Creangă” (vezi foto).

„Considerăm că semnele de circulație sunt foarte importante și de aceea în săptămânile care urmează vom continua să scoatem la iveală semne de circulație care pun în pericol siguranța pe drumurile publice administrate de Primăria municipiului Brăila.

Noi, cei de la Asociația Brăileană pentru Educație Civică, credem că detaliile sunt foarte importante.
Drept care, după cel puțin un an de când atragem atenția Primăriei Municipiului Brăila că pe străzile orașului sunt foarte multe semne de circulație mascate de vegetație, ne-am hotărât să luăm noi măsuri pentru rezolvarea problemei.
Așa că dacă ai cunoștință despre astfel de situații, transmite-ne fotografii și adresa”, a transmis Niculae pe o rețea de socializare.

Cei care doresc să semnaleze alte semne de circulație care nu mai sunt vizibile din cauza crengilor copacilor din apropiere pot trimite imagini și informații aici:

https://www.facebook.com/hashtag/descoper%C4%83semneledecircula%C8%9Bie

https://www.facebook.com/profile.php?id=100067646974283

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns