Fiindca nu se intelege cu Draghincescu pe cale verbala, Danaila incearca prin scris

P1070950  Image121

Viceprimarul Brailei, Alexandru Danaila (PNL), ii transmite public, printr-un comunicat de presa, consilierului municipal Simona Draghincescu (PNL), ca spera ca aceasta sa nu boicoteze din nou, maine, un proiect de hotarare pe care colega sa de partid a reusit sa-l blocheze in sedinta CLM trecuta.

Teoretic, cei doi ar fi putut sa discute aceste probleme la partid, intre patru sau mai multi ochi (in functie de decizia ei de a-si pune ochelarii, ca sa il vada mai bine), insa practic, Danaila simte ca nu se poate intelege cu aceasta de nicio culoare, nici portocalie, nici galben-albastruie. Si drept sa va spun, ii e si frica sa ramana singur cu ea in spatele usilor inchise, fiindca Draghincescu face politica in stilul „smuls” si l-a mai agresat o data pe un coleg de partid. Atunci, in noiembrie 2014, s-a intamplat in plina strada – ma rog, in plina ulita -, la Tichilesti, iar victima a fost Costel Balan, care e de categoria grea, nu subtirel, ca Danaila. Si daca Balan a incasat-o, va dati seama ce i se poate intampla lui Danaila… Lasa, mai bine nu, ca la Spitalul Judetean inca nu avem medic neurochirurg!

Ca atare, fiind genul care nu da intr-o femeie, dar nici nu vrea sa-i fie rupte hainele de pe el (ca sa nu se interpreteze, in caz ca da cineva peste ei prin sediu la momentul nepotrivit, cand ea striga „Alexandru! Alexandru!” si-l pocneste), viceprimarul, mai delicat din fire, a preferat sa recurga la stilul epistolar. Astfel, in comunicatul de presa in care nu da nume, ca sa n-o infurie pe Draghincescu (fiindca aceasta stie unde locuieste el), Danaila isi exprima speranta ca „toti colegii mei consilieri” vor intelege necesitatea aprobarii proiectului respectiv. Mai concret, este vorba despre constructia Pietei de gross a municipiului, pentru care au fost alocate de catre CLM, la inceputul acestui an, 10 miliarde de lei vechi. Problema este insa ca pana acum, consilierii municipali nu si-au dat inca acordul pentru obtinerea autorizatiei de constructie, ceea ce blocheaza proiectul.

”O piata de gross inseamna o investitie de aproape 1,5 milioane de euro, ce se regaseste, pe orizontala, in economia locala, inseamna crearea de locuri de munca, preturi corecte pentru toti locuitorii Brailei si un comert civilizat si sigur. Sper ca toti colegii mei consilieri vor intelege aceste lucruri”, precizeaza viceprimarul Danaila, in comunicatul de presa menit sa ajunga la ochii si urechile Simonei Draghincescu.

Vom vedea maine daca aceasta are ochi de vazut si urechi de auzit…