Flori de Mărțișor, oferite din partea deputatului Alexandru Popa

Flori de Mărțișor, oferite din partea deputatului PNL de Brăila Alexandru Popa. Liberalul a ținut să marcheze în acest mod ziua de 1 Martie și pentru că n-a putut fi prezent el însuși la Brăila, le-a cerut unor colegi să împartă aceste flori, în locul său.

„Nu este atât o acțiune a deputatului Alexandru Popa, cât una a bărbatului Alexandru Popa. Vremurile sunt așa cum sunt, viața fiecăruia a devenit mai complicată, ca urmare a grijilor pe care ni le facem toți pentru sănătatea noastră și a celor dragi și în aceste condiții am considerat că este un gest frumos să ofer flori de 1 Martie, în semn de respect pentru tot ceea ce înseamnă femeile în viața noastră și pentru tot ce ne oferă ele zi de zi.

Dat fiind că eu sunt în București, la Parlament, am rugat câțiva colegi să împartă astăzi florile respective, în Brăila.

Le spun «La mulți ani!» și le doresc o primăvară frumoasă atât doamnelor și domnișoarelor care au primit o floare astăzi prin intermediul colegilor mei, dar și tuturor celorlalte doamne și domnișoare”, a declarat Alexandru Popa.