Florin Cîrligea, întrebat dacă și-a dat demisia din AUR: „La această oră nu pot să zic nici că da, nici că ba. Depinde de ce se mai întâmplă în continuarea «programului artistic»”

Omul de afaceri Florin Cîrligea susține că declarația pe care a făcut-o în ședința Biroului Județean al AUR Brăila din această seară, cu privire la faptul că își va da demisia din partid, a fost doar un test, pentru a vedea cât de repede află presa informații din interiorul partidului și ca să-și dea seama cine dă informații pe surse din organizația sa.

Contactat telefonic în această seară și întrebat dacă este adevărat că și-a dat demisia din patid, Cîrligea ne-a spus amuzat: „Nu mi-am dat demisia. De ce mă întrebați?

Am vrut să văd și eu cine «suflă» din partid și cât de repede,  ce oameni de încredere avem pe-acolo. A fost un test ca să văd, chiar eram curios cine mă sună de la presă și când.

Eu am vrut să văd cât de repede află presa. Nu ați aflat imediat, ați aflat «în direct»…”.

Întrebat dacă asta înseamnă că declarația lui din ședință nu era „pe bune”, că nu își dă cu adevărat demisia din AUR, Cîrligea a spus: „Nu dau niciun răspuns. Nu comentez”.

La insistențele noastre, el a mai spus: „La această oră, când mă întrebați, nu pot să zic nici că da, nici că ba, nici că nu știu ce. Depinde de ce se mai întâmplă în continuarea «programului artistic». Acum, când stăm noi de vorbă, ceea ce am vrut să văd, am văzut”.