Florin Cîrligea și Viorel Botea, proaspăt AURiți, susțin că deocamdată nu au obiective personale legate de eventuale candidaturi în 2024

Omul de afaceri brăilean Florin Cârligea, recent intrat în AUR, nu este dispus să recunoască deocamdată faptul că-și dorește să candideze în 2024 pentru un mandat de parlamentar, pentru a-și împlini o dorință pe care n-a reușit să o împlinească de mai mult de un deceniu, deși a cheltuit sume importante în acest scop.

N-ar fi o noutate, dat fiind că acesta n-a fost dispus nici să recunoască faptul că s-a alăturat AUR, deși presa locală aflase că el participase deja la o ședință de partid și informația fusese confirmată oficial și de purtătorul de cuvânt al AUR Brăila.

Întrebat fiind care este ținta sa pentru alegerile din 2024, Cîrligea a spus: “Nu vă pot răspunde la această întrebare la ora actuală. Haideți întâi să vedem ce facem la alegerile europarlamentare, vedem ce rezultate vom avea, vedem dacă ne vor învinge unii sau alții și după aceea putem discuta. E prematur să discutăm la ora actuală despre ce se va întâmpla peste un an, în decembrie”.

L-am întrebat și pe fostul președinte PMP Brăila, Viorel Botea, care a trecut în această săptămână la AUR, ce vizează ca și candidatură în 2024.

„Întâi să facem treabă și după aceea mai vedem. Eu nu îmi propun în momentul de față o candidatură pe care nici nu aș avea cum s-o impun. Eu îmi doresc ca alături de echipă să facem o figură frumoasă la CJ și la Primărie”, a răspuns acesta.

În cadrul conferinței de presă în care a fost anunțat oficial „transferul” său de la PMP la AUR, Viorel Botea a fost întrebat dacă este adevărat că a participat în ultima perioadă la o ședință la PSD Brăila.

Acesta a dat din colț în colț și în final a spus un „Nu” chinuit: