Florin Mircea: Zona Libera Braila este principalul liant intre administratia locala si mediul de afaceri

P1170424

Astazi se desfasoara la Braila cea de a XI-a intalnire din seria de conferinte nationale Afaceri.ro de anul acesta (care este, in acelasi timp, a III-a editie ce a avut loc in orasul nostru). Conferintele Afaceri.ro reprezinta cel mai mare program national de conferinte locale de afaceri si aduna reprezentanti ai mediului de afaceri si ai administratiilor locale si nationale, in scopul de a stimula dezvoltarea economica echilibrata pe intreg teritoriul tarii. Aceste evenimente dezbat provocarile actuale din mediul de afaceri si pun accent pe oameni, modele de urmat, informatie si inspiratie privind utilizarea noilor tehnologii, a managementului si marketingului modern si a instrumentelor de finantare.

“Este a treia editie in care mediul de afaceri  local se intalneste – si este foarte important sa se intalnesca si intr-un alt cadru, sa inceapa colaborari sau sa continue colaborari si sa afle informatii noi. Zona Libera Braila este principalul liant al mediului de afaceri, liant intre administratia locala si mediul de afaceri local, dar si national, si vrem sa fim un partener permanent si al micilor intreprinzatorilor, dar si al firmelor mari, pentru ca avem nevoie de toti. Important este pentru toti sa aflam lucruri noi, sa aflam cum putem sa ne finantam afacerile, cum putem sa le dezvoltam, cum putem sa le promovam, iar jocul de networking ne va fi foarte util in a ne mai cunoaste si in alt mod decat cel in care ne stim” – a declarat in deschiderea evenimentului Florin Mircea, directorul Regiei Autonome “Administratia Zonei Libere Braila, care este unul dintre organizatori.

Mai exact, maifestarea este organizata de Regia Autonoma “Administratia Zonei Libere Braila”, impreuna cu Arhipelago si APEC.