Forțe noi la Jandarmeria Brăila: în această săptămână au fost încadrați unsprezece absolvenți ai unor școli militare de subofițeri jandarmi

Unsprezece absolvenți ai școlilor militare de subofițeri jandarmi din Drăgășani și Fălticeni au fost încadrați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila în această săptămână. Cei mai mulți dintre proaspeții absolvenți au făcut și în practică în cadrul Jandarmeriei Brăila, au participat la misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimente din diferite domenii și deja își cunosc mare parte dintre colegi.

Manuel Tudorică a participat în timpul practicii la Zilele Comunei Vădeni și în acest context a urcat pe scenă și le-a oferit un buchet de flori bunicilor săi, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie.

„Bunicii mei m-au îndrumat spre cariera militară, iar în acel moment, când le-am oferit buchetul de flori îmbrăcat în uniformă, am simțit că e cea mai potrivită formă de a le mulțumi pentru acest pas important din viața mea”, spune Tudorică.

Cosmin Sîrbu, Cosmin Vechiu, Adrian Răileanu și Cătălin Varvaruc își amintesc cu drag de cele trei zile consecutive în care au îmbrăcat uniforme de epocă din patrimoniul Muzeului Jandarmeriei Române, cu ocazia participării la Festivalul Istoric „Vladislav I”.

Sabin Diaconu a absolvit școala militară de subofițeri jandarmi din Fălticeni și se mândrește că alături de tatăl său, pompier și fratele, polițist, sunt cu adevărat o familie din Ministerul Afacerilor Interne.

„Nu am vrut să fiu diferit față de tatăl sau fratele meu, dar pe mine această Armă m-a atras și sunt mândru de uniforma pe care o port astăzi”, declară Diaconu.

Printre tinerii absolvenți se numără și un campion național la Taekwondo – Iustinian Moisii practică acest sport de la vârsta de 9 ani, iar de câțiva ani a început să învețe și kickbox.

Absolvenții proaspăt încadrați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Brăila își vor desfășura activitatea în domeniul ordinii publice, fiind repartizați la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil și Detașamentul 3 Jandarmi Oprișenești.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns