Fotbal pentru copii, maine, pe Municipal

grupa 2003

Joi, 8 mai, incepand cu ora 16:00, se va disputa pe Stadionul Municipal Braila meciul tur din faza interjudeteana a Campionatului National de Fotbal pentru copiii nascuti in anul 2003. Echipa Scolii de Fotbal Stars Braila va intalni echipa similara a Academiei de Fotbal ”Gheorghe Hagi”.

”In fiecare an, clubul nostru participa la turnee organizate atat de Federatia Romana de Fotbal, cat si de cluburi private. De fiecare data, tratam aceste competitii la modul cel mai serios, propunandu-ne castigarea fiecarui trofeu pus in joc, incercand, pe aceasta cale, sa le dezvoltam copiilor nostri, pe langa abilitatile strict sportive, si aspecte care tin de personalitatea lor – spiritul de invingator, dorinta de competitie si lucrul in echipa.

Si in acest an am castigat, la pas, competitii la nivel de judet, la toate grupele de varsta la care ne-am inscris – 2001, 2002 si 2003. Suntem astfel calificati in faza superioara, cea interjudeteana, si ne propunem accederea la Turneul Final, succes ce ar incununa munca copiilor, ar bucura parintii, ar creste prestigiul clubului nostru, Stars Braila, si, de ce nu, chiar al orasului nostru.

Ii invitam, cu aceasta ocazie, pe toti iubitorii fotbalului, sa vina joi, la ora 16:00, pe Stadionul Municipal Braila, sa ne sustina in meciul contra echipei Academiei de Fotbal ‹‹Gheorghe Hagi››”, se arata intr-un comunicat de presa semnat de Cristian Balta, antrenorul grupei 2003 a Scolii de Fotbal Stars Braila, fost jucator a echipei Dacia Unirea Braila.

Intrarea la meci este libera.