Fusea ameninta ca-l va da in judecata pe presedintele CJ Braila, pentru prejudicii morale si materiale

11163699_10203891679748092_1785041406_o

Omul de afaceri Stefan Fusea, cel care detine firma Titan Edilitara, neaga categoric ca in bucataria Spitalului Judetean Braila, unde societatea sa se ocupa de pregatirea hranei bolnavilor, s-ar face mancare pentru nunti, botezuri, sau orice alt gen de evenimente de acest gen. Stefan Fusea s-a aratat indignat sa afle ca exista suspiciuni pe aceasta tema si a cerut sa se faca in cel mai scurt timp o ancheta, precizand insa ca  daca se va dovedi ca este vorba doar despre afirmatii mincinoase, il va da in judecata pe presedintele Consiliului Judetean Braila, care a facut declaratii pe aceasta tema: “1.Informatiile sunt neadevarate si le consider acum, la prima ascultare, calomnioase. Sunt complet neadevarate si cred ca si calomnioase.

2.Rog insistent sa se faca o ancheta urgenta, urgenta, in doua zile sa se dea raspuns, pentru ca afirmatiile, daca sunt asa cum mi le-ati prezentat, sunt foarte periculoase si vreau o ancheta urgenta, cu rezultate imediate, nu lungita. Ancheta poate sa faca oricine doreste, pentru ca nu este prima, asemenea afirmatii calomnioase la adresa noastra s-au mai facut – si s-au mai facut si anchete. Rezultatul a fost acelasi: afirmatii mincinoase.

3.Astept rezultatele anchetei si vom actiona in instanta pentru prejudiciile morale si materiale pe care le creeaza asemenea afirmatii. Dar vreau ancheta imediata, pentru ca ne aduc prejudicii imense afirmatiile astea.

4. Domnul presedinte al Consiliului Judetean, impreuna cu domnul manager (Mihail Iugulescu –n.r.), au fost acum doua zile in spital, personal, neanuntati, incalcand orice norme – pentru ca noi suntem o societate certificata -, au intrat si au cantarit personal rufele murdare si lenjeria curata. Au efectuat determinari fara sa ne anunte. Nu ne deranjeaza acest lucru, pot sa verifice cat or vrea, dar au incalcat niste reguli, au intrat in zona murdara a spitalului, in zona unde se afla lenjeria murdara, adusa la spalat, fara sa poarte echipament de protectie. Cred ca nu e corect, nu e bine si pentru sanatate domniilor lor, ca puteau sa ne anunte si sa le punem la dispozitie echipament. Daca au facut aceste determinari, e bine, ii invit sa faca si altele, dar sa nu faca afirmatii gratuite la adresa noastra, ca sunt periculoase!”.