Gabriel Musceleanu, despre dispariția taxei pe apa de ploaie din facturile emise de CUP Brăila luna trecută, deși acea taxă nu a fost eliminată: „Este vădit electorală chestiunea!”

Gabriel Monu Musceleanu, candidatul SOS România la Primăria municipiului Brăila, constată că taxa pe apa de ploaie dispare și apare în facturile CUP Dunărea de la o lună la alta, fără ca cineva să dea vreo explicație pentru asta sau să fie tras la răspundere.

Luna trecută în facturile transmise brăilenilor nu a mai apărut taxa pe apa de ploaie, iar unii administratori ai asociațiilor de proprietari au pus afișe la scările de bloc, informând cetățenii că „s-a eliminat taxa pe apa de ploaie”.

Luna aceasta taxa respectivă a reapărut în facturi, dovadă că ea nu a fost eliminată, ci poate doar „ascunsă” puțin înainte de alegeri, în ideea ca unii brăileni să creadă că aceasta s-a eliminat și să voteze PSD-ul și candidatul său, primarul Marian Dragomir, pentru că i-a scăpat de mult hulita taxă pe apa de ploaie.

Dat fiind că în spațiul public au apărut întrebări cu privire la baza legală a unei eventuale eliminări a taxei amintite și comentarii pe acest subiect, probabil că cei din conducerea CUP Dunărea – membri PSD – nu au avut curajul să mai  continue o șaradă care risca să capete aspecte penale, așa că au scos din nou la vedere taxa pe apa meteo.

„Astăzi dimineață, când am coborât din scară, m-am uitat la avizierul blocului și apărea acolo prețul, 16,80 lei, care este enorm. La mine apărea taxa pe apa de ploaie, dar am văzut în alte asociații în care nu era trecută taxa pe apa de ploaie. Am văzut și facturi în care era trecută de două ori apa potabilă și n-am înțeles de ce.

Cineva trebuie tras la răspundere, dar după cum știți, CUP Dunărea este fieful PSD. Acolo e degringoladă de mulți ani”, a spus Musceleanu.

El este convins că dispariția taxei pe apa de ploaie din facturile de luna trecută a fost o încercare a PSD de mai câștiga capital electoral, păcălindu-i pe cetățeni.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns