Gabriel Musceleanu nu intra in UNPR, ci va prelua conducerea unui nou partid

02

Presedintele PPDD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, nu va semna adeziunea la UNPR, desi la nivel national s-a decis fuziunea prin absorbtie UNPR-PPDD. Musceleanu a refuzat pana acum sa semneze adeziunea la UNPR, pe motiv ca PPDD inca mai exista oficial, pana la aparitia unei sentinte definitive a Tribunalului Bucuresti si radierea sa din Registrul partidelor politice. Mai mult, el s-a aratat de la bun inceput refractar ideii de fuziune cu UNPR si nu a fost prea cooperant nici la prima intalnire a reprezentantilor celor doua organizatii judetene PPDD si UNPR, in vederea discutarii demersurilor pentru fuziunea in plan local.

Potrivit informatiilor pe care le avem pe surse, Musceleanu ar fi batut deja palma pentru preluarea conducerii organizatiei judetene a unui nou partid, unul nationalist. De asemenea, potrivit datelor pe care le detinem, acesta va aduce alaturi de el la noul partid atat colegi din PPDD, cat si persoane din alte formatiuni politice locale. Sursele noastre sustin ca vor fi adevarate surprize, dat fiind ca va fi vorba nu doar de persoane cunoscute in plan local, ci si de consilieri ai altor partide.

Contactat telefonic, Gabriel Musceleanu a refuzat sa faca orice comentarii pe aceasta tema si a precizat ca va sustine maine o conferinta de presa, la PPDD.