GEORGE MARIUS CARANICA, CANDIDAT LA CAMERA DEPUTAȚILOR: PE 6 DECEMBRIE PUTEM IEȘI DIN ACEST MARE BLOCAJ AL SISTEMULUI ACTUAL, BAZAT PE „VALORILE” LIBERALE

George Marius Caranica, unul dintre candidații PSD Brăila la Camera Deputaților, declară că ziua alegerilor locale, 6 decembrie, „este ziua în care vom putea ieși din acest mare blocaj al sistemului actual, bazat pe «valorile» liberale și pe supremația Guvernului Orban”.

Într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, Caranica afirmă că „pentru o societate justă din punct de vedere social, avem nevoie să reclădim încrederea între diferitele categorii sociale și între generații. Dreapta a semănat ura, folosind un discurs agresiv și populist, cu scopul de a câștiga puncte electorale. Dar pentru a prospera, noi, cei de stânga, știm că avem nevoie de un parteneriat la nivelul societății pentru direcțiile de viitor.

Partidul Social Democrat a fost mereu promotorul unei atitudini responsabile și propune reclădirea coeziunii sociale prin gestionarea unor probleme acute care afectează în prezent România:

– Problema demografică

– Bătrânețea activă

– Diaspora și românii de pretutindeni

– Oportunități pentru tineri și locuri de muncă

– Echilibru între viața privată și viața profesională

Fiind un stat social, conform Constituției, România trebuie să asigure cetățeanului protecție socială, accesul la educație și sănătate protecția mediului și combaterea activă a oricăror forme de discriminare sau inegalități. Partidul Social Democrat a jucat un rol activ în definirea acestor obiective în legislația țării noastre și propune protejarea acestor drepturi sociale esențiale pentru România.

PE 6 DECEMBRIE ALEGE ECHIPA PSD!”