GEORGE SIMION VINE MARTI LA BRAILA, PENTRU A STRANGE SEMNATURI IN VEDEREA SUSTINERII CANDIDATURII SALE CA INDEPENDENT LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Caravana candidatului independent la alegerile europarlamentare George Simion va ajunge marti, 19 februarie, in Braila. Cetatenii care doresc sa discute cu acesta si eventual, sa semneze pentru sustinerea candidaturii lui Simion la alegerile europarlamentare sunt asteptati in fata Palatului Administrativ, incepand cu ora 17:00.

George Simion are 33 de ani, este istoric si economist si este un activist civic roman care militeaza pentru Unirea Romaniei cu Republica Moldova. Este fondator al Platformei Unioniste Actiunea 2012 si al Aliantei pentru Centenar si este, de asemenea, autorul cartii „Blocati in labirint‟, o radiografie a parcursului Republicii Moldova de la aparitia sa ca stat si pana astazi.

George Simion candideaza sub sloganul „ROMANIA MARE IN EUROPA” si are printre obiectivele sale unirea Romaniei cu Republica Moldova, protejarea drepturilor romanilor din comunitatile istorice si diaspora, sprijinirea romanilor din judetele Covasna, Harghita si Mures, precum si „dezvaluirea structurilor mafiote” de la Bucuresti si Chisinau care blocheaza dezvoltarea Romaniei si a Republicii Moldova.

Amintim ca alegerile europarlamentare vor avea loc in luna mai a acestui an.