Gheorghe Chiru vrea sa-l dea jos pe Ponta cu Politia

11805876_1014637028570499_1557064490_n

Consilierul judetean brailean Gheorghe Chiru (PNTCD) vede rosu inaintea ochilor de cate ori trece printr-o intersectie din cartierul Viziru I si zareste fluturand in vant un banner electoral pe care apare numele premierului Victor Ponta. Bannerul respectiv are asupra taranistului efectul muletei asupra unui taur intrat in arena (pentru fratele lui Gheorghe Chiru, respectiv Laurentiu Chiru, precizam ca muleta e bucata aceea de stofa rosie pe care o agita toreadorul, ca sa starneasca animalul): ii infierbanta sangele si i-l urca la cap, ceea ce pe canicula asta poate fi deosebit de periculos. Consilierul nu poate sa iasa din casa, fara sa dea nas in nas cu bannerul lui Ponta, caruia i se falfaie, de la nivelul lui inalt, de faptul ca au trecut vreo sapte luni de la ultimele alegeri. Fiindca nu mai suporta, Chiru a cerut ieri Politiei brailene sa taie raul de la radacina si daca nu face asta, macar sa taie sforile cu care este legat Ponta si care-l tin la inaltime, desi trebuia sa fie dat jos de mult.

Daca ar fi fost vorba despre Laurentiu Chiru, n-ar fi fost o problema existenta acelui mesaj electoral intarziat, fiindca bannerul nu-i cu poze, iar de citit din mers e mai greu. Ghinionul lui Gheorghe Chiru este ca intelectual fiind, el poate sa citeasca si din fuga si il deranjeaza la maximum continutul acelui mesaj, care, in opinia sa, este o minciuna sfruntata, care ii jigneste inteligenta. Fiindca nu-i place sa fie luat de prost, Gheorghe Chiru a mai cerut o data public sa fie inlaturat bannerul pe care scrie “Doar Ponta protejeaza pensiile!”, insa nimeni nu s-a sinchisit de solicitarea lui, iar Ponta a ramas in continuare agatat nu (doar) de scaun, ci (si) de stalp. Ca atare, taranistul a cerut ieri din nou Politiei brailene sa ia masuri pentru a da jos bannerul mincinos: “Vad ca cei de la municipiu nu reusesc  sa taie un banner electoral de un an de zile, in Viziru I, pe strada Radu Negru. Nu ma intereseaza cine e personajul, dar e o minciuna ce scrie acolo. Daca unul dintre noi, indiferent de pozitia lui electorala, de la consilier pana la cel mai mare, ar fi avut un banner acolo, fiti convinsi ca eram dati la o parte. Nu e o chestie normala! Acum o fac publica a doua oara, dintr-o gluma dau in altceva, pentru ca nu se observa lucruri care ar trebui sa se observe. Vreti sa va spun ceva? In seara alegerilor, toti ceilalti candidati au avut tot taiat acolo, in zona, iar cineva a asistat cand s-a intamplat asta. Ei, ar fi trebuit sa asiste si in sensul asta, sa faca ordine cu Ponta, ca nu vrea sa plece el! E la guvernare, e prim-ministru, dar nu trebuie sa stea pe toate gardurile, toata ziua! Mai ales ca spune o minciuna…”.

Acum, sincer, sa-i ceri primarului Aurel Simionescu (PSD) sa-l dea jos pe seful lui de partid e usor deplasat! Mai nou, insa, dupa ce Ponta a eliberat fotoliul de presedinte PSD si e greu deplasabil (din motive medicale), poate ca edilul-sef va indrazni sa ia decizia si sa elibereze si orasul de mesajele electorale ale acestuia. Nu de alta, dar oricum nu-i mai folosesc la nimic lui Victor Ponta…